Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

Θύμα (αρπακτικών) ο Νίκος "Nivo" Βουρλιώτης ! (Αποκλειστικό)


Eχουνε σκοπό να μας εκνευρίσουνε αυτήν την εβδομάδα μου φαίνεται αφού μετά την ένοπλη εισβολή στο σπίτι του εθνικού μας πλαστικού χειρούργου Ανδρέα Φουστάνου μόλις πρίν λίγες ώρες τα λυκοσκυλάκια του kroogers blog πληροφορηθήκανε οτι κάποια παλιόπαιδα ανοίξανε το αυτοκίνητο του ράπερ Νίκου Βουρλιώτη aka Νίβο.
 Ολα ξεκίνησαν την προ-περασμένη παρασκευή 23/09/2011 όταν μια ασυνείδητη 18χρονη κοπέλα έκανε το λάθος και πέρασε με κόκκινο με αποτέλεσμα να ''τραυματίσει'' το αμάξι του ράπερ που με τόσο κόπο,τόσα lives.τόσα flows και τόσες εκπομπές στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο κατάφερε να αποκτήσει.
Ο Νίκος σύμφωνα πάντα με τις πήγες μας πήγε αυθημερόν το αυτοκίνητο του στο συνεργείο οπου εκεί του δώσανε ένα απο αυτά τα αυτοκίνητα που δίνουνε στα συνεργεία για την εξυπηρέτηση των πελατών και δεν είχε λίγες μέρες που ζούσε το προσωπικό του δράμα ο διάσημος έλληνας ράπερ αφού κυκλοφορούσε στην αθήνα και στην επαρχία με αμάξι που μπορεί να έγραφε πάνω π.χ. 'Καρυπίδης','Καλαμπαλίκης' η μέχρι και 'Γκουτζαμάνης' ήρθε και το επόμενο ύπουλο χτύπημα της μοίρας!
Tην περασμένη δευτέρα 03/09/20011 καθώς λοιπόν πάρκαρε το εταιρικό αυτοκίνητο στην περιοχή
της λεωφόρου Αλεξάνδρας δίπλα στη Γενική Διεύθυνση Αθηνών (ΓΑΔΑ)και με την γυναίκα του Ολγα Καρπαθάκη επισκεύτηκαν έναν φίλο τους που νοσηλευόταν στον Αγιο Σάββα την ίδια στιγμή
κάποιοι αληταράδες πιθανώς και αμόρφωτοι παραβιάσανε την κλειδαρια του αυτοκινητου τους και τι βρήκανε μέσα?
Οχι...Δεν βρήκανε όπλα όπως πολλοί θα νομίζετε οτι θα είχε ο γνωστός ράπερ!
Οχι...Δεν βρήκανε μικρόφωνα και turntables όπως αρκετοί θα νομίζατε!
Οχι...Δεν βρήκανε τετράδια με ρίμες του πασίγνωστού ράπερ!!!!
Οχι...Δεν βρήκανε σκληρούς δίσκους γεμάτους με ακυκλοφόρητα κομμάτια και beats του μιχάλη παπαθανασίου η του Dj Rico!
To μόνο που βρήκανε και πήρανε ηταν ένα τσαντάκι-νεσεσέρ της γυναίκας του Νίκου Ολγας Καρπαθάκη γεμάτο με καλυντικά,2-3 χρησιμοποιημένες μπατονετες για τα αυτιά πιθανον χρησιμοποιημένες απο τον ίδιο τον Νίκο τον Βουρλιώτη και κάποια ψιλά που ειχε ο Νίκος στο αυτοκίνητο για τα μικροέξοδα ή τα διόδια καθώς ο Νίκος ταξιδεύει συνεχώς σε όλη την Ελλάδα!
Σύμφωνα με πλήροφοριες ο Νίκος δεν κατήγγειλε το συμβάν στην αστυνόμια αφού το θεώρησε ασήμαντο καθώς στο διάστημα των τελευταίων 2 χρόνων τον έχουνε διαρρήξει πάνω απο 4 φόρες όπως ο ιδιος εξομολογήθηκε σε τηλεφωνική επικοινωνία του με την εκπομπή 'Made in Star' στο Star channel!
Kάποιες πρόσθετες πληροφορίες που είχαμε απο τους κόπρους του kroogers blog που κυκλοφορούνε σε όλη την αθήνα είναι οτι τα αλητάκια που παραβιάσανε το αμαξι του Νίκου Νιβο Βουρλίωτη ήταν και οπλισμένα με μπαζούκάς και συγκεκριμένα με μοντέλα 'Rocket Launcher M9A1' γιατί φοβόντουσαν οτι ίσως ο διασημότατος ραπερ να βρίσκεται κρυμμένος μεσα στο αμάξι με ίσως κάποιο stealth camouflage και να τους περιμένει...
Σε αυτο το σημείο θέλουμε να να επισημάνουμε την εγκληματικότητα στον χώρο της ελληνικής ράπ μουσικής...
Δηλαδη ρε ανίδεοι ληστές δεν έχετε τον θεό σας?Επειδή θέλετε να πάρετε την ρουχλίτσα σας απο τον Μοχαμεντ η τον Φαρούκ παραβιάζετε το αμαξι του Νίκου του Βουρλίωτη?
Μα του Νίκου του Βουρλιώτη???????
Ας ελπίσουμε οτι αυτή η επιδημία/εμμονή να ληστεύουνε πλούσιους ή διασημους θα σταματήσει επιτέλους και οι κλοπές, δολοφονίες,εκβιασμοί κλπ κλπ θα γίνονται και παλι μόνο σε εμάς τους ανώνυμους,ταπεινους και φτωχούς ανθρώπους της διπλανής πόρτας!


1 σχόλιο: